Roman Kavšak

Roman Kavšak – stalni diakon, posvečen 16. oktobra 2022. Prihajam iz združene župnije Šoštanj, Bele Vode in Zavodnje. Sem samostojni podjetnik in direktor agencije za zavarovalništvo, kjer imam ekskluzivno pogodbo z zavarovalnico. Sem poročen in oče sedmih otrok. Naša družina je zelo vpeta v župnijo: smo bralci beril, žena je katehistinja, otroci so ministranti in pojejo pri otroškem pevskem zboru. Vodim ministrantske vaje in priskočim na pomoč, ko in kjer je potrebno. Imam dekret škofa Maksimilijana za pastoralno delovanje na območju župnije Šoštanj in dekanije Gornji Grad – Šaleška dolina. Delujem v odboru za družine Škofije Celje kot tajnik in referent za ministrante pri Odboru za pastoralo poklicev Škofije Celje. Sem tudi pobudnik za misijon v združeni župniji Šoštanj, Bele Vode in Zavodnje.

Jože Pribožič

Jože Pribožič – župnik v združeni župniji Šoštanj, Zavodnje, Bele Vode od 1. 8. 1980.

Nina Krt

Sem katehistinja Nina Krt in po izobrazbi sem profesorica razrednega pouka. Z možem Andrejem sva se poročila leta 2009 in imava 5 otrok, Tinkaro, Martina, Aljaža, Davida in Tadeja. V združeni župniji Šoštanj, Zavodnje, Bele Vode redno poučujem verouk od leta 2017. Sodelujem pri pripravi na prejem zakramentov in pomagam g. župniku, kolikor je v moji moči.

Zase bi lahko rekla, da je cerkev moj drugi dom. Tam sem se in se še vedno zelo dobro počutim. Poslanstvo, ki ga čutim v srcu, da pričujem o Jezusu našim mladim, pa je nekaj izjemnega. 

Delite prispevek s prijatelji!